vrijdag, 26 aug 2016
 
 

Albert Heijn / Etos / Gall & Gall Gorredijk

Voor Albert Heijn, Etos en Gall & Gall in Gorredijk heeft Heine Dolstra Design outdoor belettering gerealiseerd. Zo zijn er o.a. doeken in frames op het pand gekomen. Ook is een container achter het pand voorzien van belettering. Verder zijn er rondom het pand diverse fotografische beelden op de ramen gemaakt. Bovendien zijn logo's en bewegwijzering aangebracht op en rondom het winkelpand.

raamstickers / bedrukking Albert Heijn Gorredijk

Etos belettering

 

Omslagen Van Wijnen

Van Wijnen Noord BV werkt samen met Makelaardij Hoekstra, BA32 architectuur en de gemeente Leeuwarden aan woningen in het nieuwbouwproject 'Seisbuorren' in buurtschap Jabikswoude. Onze klant Van Wijnen schakelden ons in om voor dit project omslagen te ontwerpen voor de verkoopbrochure. Fraaie artist impressions sieren dit ontwerp waarbij plattegronden, welke zacht in de achtergrond zijn verwerkt, deze sfeervolle omslag compleet maken.

 

Omslag A3 Jabikswoude Van Wijnen voorzijde

Omslag A3 Jabikswoude Van Wijnen achterzijde

 

De Vries carrosserie & wagenbouw

De Vries carrosserie & wagenbouw is marktleider in Nederland op het gebied van marktwagens / verkoopwagens. Heine Dolstra Design werd ingeschakeld om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Het project begon met de vraag naar het realiseren van een nieuwe website, maar al snel werd duidelijk dat dit een goed moment was om eveneens de huisstijl aan te pakken. De Vries komt dus met een geheel nieuwe corporate identity voor de dag. Het logo moest kwaliteit en precisie uitstralen en ook een link met het product hebben. Daarom is er gekozen voor een afgeleide van een klep van een verkoopwagen welke samen met de 'V' van De Vries is versmolten tot een beeldmerk. De letters mochten wel wat eigenzinnig om een goed herkenbaar eigen karakter te creeëren. De schuine lijnen uit het beeldmerk zijn veelvuldig doorgevoerd in de diverse huisstijl onderdelen, van visitekaartje tot envelop, en van advertentie tot website.

 

Huisstijl De Vries carrosserie & wagenbouw

 

Website Transformatiewerk

De Nederlandse Vereniging voor Transformatiewerk, de NVVT, heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een professionele beroepsvereniging waarin kwaliteitszorg hoog in het vaandel staat. Transformatiewerk is een natuurgerichte vorm van therapie waarbij het tot balans komen, op zowel geestelijk als lichamelijk gebied, centraal staat. Een professionele website was er echter nog niet. Om een site te ontwikkelen die geheel in lijn komt met transformatiewerk werd Heine Dolstra Design gevraagd. Het moest een heldere site worden wat structuur en informatieverschaffing betreft. Grafisch moest het eveneens een heldere site worden waarbij foto's prominent in het ontwerp moesten worden verwerkt. Het resultaat is een stijlvolle, volledige en toch rustig ogende site. De site is te bekijken via de volgende link: www.transformatiewerk.nl

 

website Transformatiewerk (NVVT)

 

Website Ondernemerskring Opsterland (OKO)

Voor Ondernemersvereniging Opsterland heeft Heine Dolstra Design een nieuwe site ontwikkeld. De site heeft een zakelijke, maar een ongedwongen uitstraling gekregen. De sfeerbeelden in de rotator geven de site een open en vriendelijk karakter.
De site is te bekijken via de volgende link: www.oko-opsterland.nl

 

Website OKO (Ondernemerskring Opsterland)

Naast de website is ook het logo vernieuwd.