dinsdag, 27 sept 2016
 
 

Promotie nieuwe collectie Romee shoes

Onlangs heeft Heine Dolstra Design de najaar- / wintercollectie gefotografeerd. Ieder seizoen verzorgen we voor Romee shoes de publiciteit m.b.t. de nieuwe collectie. De foto's worden dan o.a. gepubliceerd op de website van Romee shoes (www.romeeshoes.nl). Om de gewenste sfeer voor de nieuwe najaar- / wintercollectie te creëren hebben we de schoenen, laarzen en tassen gefotografeerd op een chique wit-lederen bank.

Voor de homepage is een speciale afbeelding gemaakt met zowel een laars als een tas. Deze afbeelding is tevens verwerkt in het ontwerp van de stoepbordposter.

romee-site-700px

 

Open huis en Vrij Op Naam weken bij Makelaardij Sierd Moll

In oktober heeft Makelaardij Sierd Moll weer een Open huis georganiseerd. Zoals gewoonlijk heeft Heine Dolstra Design weer de advertenties verzorgd. Er zijn advertenties met deelnemende woningen in diverse media gekomen zoals De Woudklank, De Weekkrant Fryslân en op internet.

Ook waren in oktober de Vrij Op Naam weken. In enkele advertenties zijn het open huis en de VON-actieweken gecombineerd.

adv-msm-weekkrant

Naast de paginagrote advertentie is er in de Woudklank ook nog een advertentie op de voorpagina geplaatst met een aankondiging van het open huis gecombineerd met de 'Huizen van de week'.

Adv-MSM-VP-Woudklank-600px