woensdag, 24 aug 2016
 
 

Argus website en webshop

Onlangs hebben we de website van Argus Training & Inspectie geheel mogen restylen. Argus Training en Inspectie is een landelijk werkend onafhankelijk bureau, met vestigingen in Bolsward en Hellevoetsluis. Sinds 1998 zijn ze gespecialiseerd in de toepassing van de NEN 3140 en de Richtlijn Arbeidsmiddelen. De combinatie van techniek en ervaring betekent dat Argus de klanten een volledig pakket van professionele diensten kan aanbieden. Door de combinatie van inspecties en opleidingen kan Argus ook zorgen dat installaties en machines voor uitval worden behoed, technisch up-to-date worden gehouden en aan de nieuwste wettelijke eisen voldoen.

De website is naast een nieuw uiterlijk ook voorzien van de nieuwste technische snufjes op het gebied van internet. Bovendien wordt de site continu geanalyseerd m.b.v. Google analytics, Google- en Bing tools, redirects, etc. Hierdoor gaat de reeds opgebouwde ranking in Google niet verloren en wordt de vindbaarheid vergroot. Bovendien krijgt Argus inzicht in de zoektermen e.d. waardoor de site met nog meer rendement kan worden ingezet.

Het is dus niet enkele een kwestie van een nieuwe site online zetten. Als u goed wilt scoren is de grondige aanpak, zoals we dat bij Argus Training & Inspectie hebben gedaan, een must! Helemaal wanneer u reeds een positie heeft opgebouwd in Google, dan is het belangrijk de bestaande links in Google naar uw site op de juiste manier naar de nieuwe site te linken.

argus-website

Klik hier om de nieuwe site te bekijken.

Marketingtechnisch heeft de site ook wijzigingen ondergaan. Zo zijn er zogenaamde CTA's (Click To Action) buttons geplaatst om de bezoekers over te halen tot het doen van een bepaalde actie. Zo kunt u denken aan een 'Bel mij terug'-, een 'Informatie-aanvraag'- of een 'Offerte-aanvraag'-button. Door het gebruik van dergelijke buttons worden er meer aanvragen e.d. gegenereerd.

Naast de bedrijfs-site heeft Heine Dolstra Design teven een webshop voor Argus ontwikkeld. Deze is geheel in de stijl van argus.nl gemaakt. De webshop kunt u vinden via de volgende link: www.keurmeesterwinkel.nl

keurmeesterwinkel-webshop

Binnenkort lanceren we nog twee websites voor Argus. Later meer hierover.

Bent u geïnteresseerd in een professionele website of een webshop, waarbij naast techniek en vormgeving, ook de vindbaarheid en zakelijke doelen centraal staan? Vraag dan een geheel vrijblijvend gesprek aan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: (0513) 466 766.

 

On Tour Tweewielers advertentie

Tweewielerbedrijf On Tour, in Gorredijk, opende in februari dit jaar haar deuren. Sindsdien heeft Heine Dolstra Design al tal van advertenties voor deze tweewielerspecialist gemaakt. In November heeft Heine Dolstra Design een advertentie gemaakt ter promotie van de Kickbike. Deze kwartpagina grote fullcolor-advertentie is geplaatst in de Woudklank.

advertentie-ontour-kickbike

 

Mokobouw uitnodiging

Al meer dan 80 jaar is MoKobouw als totaalleverancier een begrip in de petrochemische industrie. Meer dan honderd medewerkers zorgen ervoor dat oliemaatschappijen, oliehandelaren, transportondernemingen, defensie en overheid in Nederland worden voorzien van alle aspecten rondom brandstofopslag, service en verkoop. De pay-off van MoKobouw is dan ook: Alles wat u kunt bedenken rondom tanken.

Na de overname van de tankstationactiviteiten van Infraspecials per 1 december 2009 is er hard gewerkt aan integratie van de activiteiten in de Mokobouw organisatie. Naast het bestaande bedrijf is een nieuwe hal met kantoren opslagruimte en testruimte in gebruik genomen. Op donderdag 18 november j.l. was iedereen van harte welkom om in de vernieuwde vestiging van Mokobouw in Bergschenhoek een kijkje te komen nemen.

René van der Gijp, bekend van zijn humoristische voor- en nabeschouwingen op voetbalwedstrijden, kwam dit Open Huis opluisteren en heeft gesproken over zijn eigen ervaringen met de tankstationbranche en wat parallellen trekken met de voetbalwereld. Na afloop konden de genodigden, samen met René van der Gijp genieten van een buffet of onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met alle disciplines die Mokobouw Bergschenhoek in huis heeft zoals engineering, tankinstallaties, kassa-systemen en service.

Heine Dolstra Design werd gevraag een uitnodiging te ontwerpen. De kaart moest iets bijzonders hebben, het moest in het oog springen. Daarom hebben we er voor gekozen een kaart met een bijzondere uitsnede te ontwikkelen. Geïnspireerd op het beeldmerk uit het logo van MoKobouw hebben we een kaart ontworpen waarbij de voorkant onder een hoek staat. Dit is namelijk ook het geval bij het beeldmerk. Met grote uitnodigende letters is de uitnodiging van het open huis erop geplaatst.

uitnodiging-mokobouw