woensdag, 28 sept 2016
 
 

Website Annet de Vries huidverzorging

Annet de Vries huidverzorging is een schoonheidssalon welke is gevestigd in Gorredijk. Annet starte haar bedrijf in 1994. Haar behandelmethoden zijn gebaseerd op de chinese filosofie, en de mooie, natuurlijke en hoogwaardige producten en essentiële olieën. In 2008 is Annet de Vries door Pilou Cosmetics gevraagd de trainingen voor Piroche specialistes in geheel Nederland te verzorgen. Een website voor haar salon had Annet echter nog niet.

In mei 2010 lanceerde Heine Dolstra Design de nieuwe website van Annet de Vries huidverzorging. De site moest een rustige en verzorgde uitstraling krijgen. De site is 'clean' opgezet door beperkt kleur te gebruiken in de basis van de site. U kunt de site bezoeken door op de volgende link te klikken: www.annetdevries.nl

 

Diploma-map Burgemeester Harmsmaschool

Heine Dolstra Design had in het verleden al eens een diploma-map voor de Burgemeester Harmsmaschool (BHS) ontworpen, maar deze was o.a. i.v.m. het gebruikte beeldmateriaal niet meer actueel. Daarom werd Heine Dolstra Design weer ingeschakeld om een ontwerp met nieuwe beeldmateriaal te maken. Ditmaal is de map tevens voorzien van een glanslaminaat. Dit zorgt voor een stijlvol karakter, maar tevens biedt het goede bescherming voor de waardevolle inhoud!

 

Advertentie Mokobouw

Mokobouw is gespecialiseerd in tankinstallaties en alles wat u daarbij maar kunt bedenken. Voor dit bedrijf maakt Heine Dolstra Design met regelmaat advertenties welke worden gepubliceerd in vakbladen. Deze maand waren de pijlen gericht op de dispenser van Gilbarco. De advertentie wordt volgens een vast stramien opgemaakt. Bij deze advertenties is het beeldmateriaal erg belangrijk in de communicatie. Zo wordt het product met een mooie foto aangeprezen en zorgt de achtergrondfoto voor de gewenste sfeer/uitstraling.