woensdag, 28 sept 2016
 
 

Website Mirror HRM

Mirror Human Resource Management is een adviesbureau op het gebied van Personeel  en Organisatie, voor bedrijven, overheid, zorg, onderwijs en particulieren. Mirror HRM schept kaders voor organisaties hoe om te gaan met personeel en belicht alle facetten van de werkende mens. De aanpak van Mirror kenmerkt zich door een snelle maar grondige analyse, gevolgd door een resultaatgerichte oplossing. Objectiviteit en open communicatie staan hierbij centraal. Het bedrijf is gevestigd in Gorredijk. Eigenaar en oprichtster Hillie Haarsma benaderde Heine Dolstra Design voor het ontwikkelen van haar bedrijfswebsite.

Het resultaat is een frisse en goed communicerende site welke volledig is afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen van Mirror HRM. De teksten zijn kort maar krachtig. En ook is het voor de bezoeker erg gemakkelijk om de gewenste informatie te vinden en contact op te nemen met het bedrijf van Hillie Haarsma. U kunt de website bezoeken via de volgende URL: www.mirrorhrm.nl

website Mirror HRM

Naast het verzorgen van de site heeft Heine Dolstra Design nog de huisstijl onder handen genomen. Zo is het logo gefinetuned en zijn er nieuwe huisstijlonderdelen ontwikkeld. Zo zijn er nieuwe ontwerpen gemaakt van het visitekaartje, briefpapier, vervolgbriefpapier en A5 enveloppen.

visitekaartje Mirror Human Resource Management

 

10 jaar makelaardij Sierd Moll

Dit jaar bestaat Makelaardij Sierd Moll 10 jaar! Heine Dolstra Design is sinds de start het reclamebureau geweest van deze succesvolle Gordykster makelaar. Als Sierd Moll wat doet, dan doet hij dat goed. Zo ook het vieren van het 10-jarige jubileum. Sierd pakte uit met maar liefst 2 spreads (2x 2 volledige pagina's) in de Woudklank. Daarnaast zijn er nog diverse kleinere advertenties geplaatst om diverse activiteiten aan te kondigen. Wij willen het gehele team van Makelaardij Sierd Moll ook via deze weg feliciteren met het 10-jarige bestaan. En we hopen dat er nog veel succesvolle jaren zullen volgen.

Advertentie 10 jaar Sierd Moll

 

adv-msm-spread-03-2011-small

 

Advertentie De Jong sanitair

De Jong sanitair is net als onze klant Oars as Oars lifestylemeubelen gevestigd in de oude melkfabriek te Gytsjerk. Heine Dolstra Design heeft voor De Jong sanitair een nieuwe layout voor de advertenties ontwikkeld.

advertentie-de-jong-sanitair-small

 

Voorjaars- en zomercollectie Romee shoes

Onlangs was het weer zover. De nieuwe collectie was binnengekomen en dus was er weer werk aan de winkel voor Heine Dolstra Design. De collectie werd weer gefotografeerd en op de website (www.romeeshoes.nl) geplaatst. Ook is er weer een stoepbord ontworpen om aan het winkelende publiek van Gorredijk kenbaar te maken dat de nieuwe collectie binnen is. Tevens zijn er weer diverse advertenties gemaakt voor o.a. de Woudklank en de Heerenveense Courant.

advromee3-2011-small

 

adv.romee-modebijl-small

 

Verhuisbus Taxi Moll en Makelaardij Sierd Moll

De heren van Moll hebben ook dit keer weer Heine Dolstra Design ingeschakeld om met een opvallend ontwerp te komen m.b.t. de nieuwe verhuisbus. De laadbak is omgetoverd tot een heuse verhuisdoos.

verhuisbus Sierd Moll

verhuisbus Taxi Moll Gorredijk