dinsdag, 27 sept 2016
 
 

On Tour tweewielers advertenties

De afgelopen maanden heeft On Tour tweewielers uit Gorredijk flink op de trom geslagen. Heine Dolstra Design heeft een aantal grote full color advertenties ontworpen voor deze tweewielerspecialist uit Gorredijk. Zo zijn o.a. elektrische fietsen gepromoot. Ook heeft Heine Dolstra Design een actie voor 'brugpiepers' bedacht voor de maand juni, waarbij aanstaande brugpiepers hun voordeel kunnen doen wanneer ze in deze maand een fiets kopen.

 

Visitekaartjes MediaPower

MediaPower is een leverancier van Apple producten en professioneel materiaal m.b.t. licht, beeld en geluid. Voor Tjeerd van der Vaart (eigenaar MediaPower) moest Heine Dolstra Design een nieuw visitekaartje ontwerpen. Het kaartje moest dubbelzijdig (één zijde gericht op de Apple afdeling en een zijde gericht op Pro licht, beeld en geluid).

 

Belettering vrachtauto Rinsma fashion plaza

Onlang kreeg Heine Dolstra Design van Rinsma fashion plaza het verzoek om een ontwerp m.b.t. de belettering voor een vrachtauto te ontwerpen. Er is gebruikt gemaakt van modefoto's welke groot op de zijkanten en achterzijde staan. Volledig in de huisstijl van Rinsma fashion plaza is het ontwerp voorzien van logo's en kleurstroken.

 

Advertenties Oars as Oars lifestylemeubelen

Voor de Premium sale en de Fryske simmerjun heeft Heine Dolstra Design een advertentie gemaakt voor Oars as Oars. De advertentie is weer in de lijn van de vele advertenties die Heine Dolstra Design al voor Oars as Oars lifestylemeubelen uit het Friese Gytsjerk heeft gemaakt

 

Personeelsblad 'Bouwpraat' Van Wijnen

In juni is de tweede Bouwpraat verschenen. Bouwpraat is het personeelsblad van Van Wijnen Noord BV. Sinds 2009 verzorgt Heine Dolstra Design de vormgeving van dit blad. Het personeelsblad verschijnt 5x per jaar en wordt gedrukt in een oplage van 650 stuks.

 

GET tassen Rinsma fashion plaza

Voor onze klant Rinsma fashion plaza uit Gorredijk hebben we weer opdracht gekregen een tas te ontwerpen. Dit maal voor de GET afdeling. Deze tassen zijn ontworpen in een jeugdige trendy look welke nauw aansluit op de GET-huisstijl. Voor Rinsma fashion plaza hebben we reeds veel tassen ontworpen in veel verschillende formaten en uitgevoerd in diverse materialen.