maandag, 26 sept 2016
 
 

RINSMA BELETTERING –  juni 2009
Afgelopen week zijn de reclamedoeken en de belettering van Rinsma fashionplaza gemonteerd. Rinsma fashionplaza heeft het oude Bentex-pand in gebruik genomen als magazijn. Na renovatiewerkaamheden werd besloten om het pand te voorzien van grote reclamedoeken. De ontwerpen zijn gemaakt door Heine Dolstra Design.

 

SCHILDERSBEDRIJF JILDERT VENEMA GORREDIJK juni 2009
Begin 2009 heeft Heine Dolstra Design de website voor Schildersbedrijf Jildert Venema ontwikkeld. Onlangs heeft Heine Dolstra Design wat aanpassingen doorgevoerd op de website van deze schilder uit Gorredijk. Website: www.jildertvenema.nl

 

WEBSITE juni 2009
Zoals u ziet is onze nieuwe site in de lucht. De site is weer helemaal up-to-date en voorzien van een foto-module en een beveiligd aanmeldformulier. We hebben de site voorzien van een CMS-systeem (Content Managing System) waarmee we op iedere computer voorzien van internet op onze site kunnen inloggen en pagina's kunnen wijzigen, toevoegen en verwijderen.

Wilt u meer weten over onze internet-diensten, of wilt u een offerte voor het restylen of vernieuwen van uw website?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: T (0513) 466 766, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M.vr.gr.

handtekening

Heine Dolstra