maandag, 29 aug 2016
 
 

Folder MijnTrainer.com

Voor MijnTrainer.com heeft Heine Dolstra Design een folder ontwikkeld. De folder moest worden gemaakt t.b.v. de Bedrijvencontactdagen in Leeuwarden. Wim Sikma, tevens eigenaar van Sportcentrum Unifit, gaf opdracht om een strakke folder te ontwerpen waarbij het persoonlijke aspect in zijn vak goed tot uiting zou komen. Om de folder extra attentiewaarde te geven is er gebruik gemaakt van UV spotvernis. De folders is mat gelamineerd en met deze UV spotvernis zijn er glans-details aangebracht, waardoor de folder tevens een chique uitstraling krijgt.

Formaat: A3 gevouwen naar A4.

 

Aanpassingen website Sjoukje Bruining

De website van Sjoukje Bruining moest hier en daar worden bijgewerkt. Zowel in de teksten als in de navigatie zijn veranderingen doorgevoerd. Sjoukje Bruining heeft een praktijk aan huis voor Psychosociale hulpverlening.
Website: www.sjoukjebruining.nl

 

Tassen Rinsma Fashion Plaza

Heine Dolstra Design kreeg opdracht een reeks tassen te ontwerpen voor damesmodezaak Rinsma Fashion Plaza te Gorredijk. Naast basic plastic tassen zijn er ook luxe papieren- en strandtassen gemaakt. Eveneens zijn er nieuwe tassen gemaakt voor de GET afdeling. Deze tassen zijn ontworpen in een jeugdige trendy look welke nauw aansluit op de GET-huisstijl.

 

Advertentie Oars as Oars lifestylemeubelen

Deze maand hebben we weer diverse advertenties gemaakt voor Oars as Oars lifestylemeubelen. Zo hebben we o.a. een actie advertentie gemaakt t.b.v. de voorjaarsopruiming.