donderdag, 25 aug 2016
 
 

Website JE assurantiën & hypotheken

Enige jaren geleden hebben we de huisstijl ontworpen voor JE assurantiën & hypotheken uit Gorredijk. Ook hadden we destijds een 'tijdelijke' site gemaakt met enkel het logo en de meest nodige contact-informatie. Echter om de klanten beter te kunnen informeren heeft JE assurantiën & hypotheken opdracht gegeven een website te ontwikkelen. De site is voorzien van een opvallende/prikkelende rotator om mensen aan het denken te zetten of ze hun verzekeringszaken goed geregeld hebben. Verder zijn er tal van mogelijkheden om contact op te nemen met JE assurantiën & hypotheken. Zo ziet de bezoeker van de site in één oogopslag waar hij schade kan melden, advies kan aanvragen, naar de persoonlijke polismap kan, etc. Uiteraard ontbreekt een social media module niet. De site is dus erg volledig en overzichtelijk voor de bezoekers van de site.

U kunt de website bekijken via de volgende link: www.je-assurantien.nl

Website JE assurantiën & hypotheken

 

Website Commerciële Club Gorredijk (CCG)

De CCG is een ondernemersvereniging uit Gorredijk voor kleine bedrijven met minder dan 10 medewerkers. Doel is om bijelkaar te komen om vragen te stellen, problemen op te lossen, ideeën op te doen en iets van elkaar te leren. Maar ook de gezelligheid en gemeenschapszin van de leden onderling bevorderen is een groot doel van de Commerciële Club Gorredijk. Onlangs heeft Heine Dolstra Design de nieuwe website van de CCG gelanceerd. Het eindresultaat is een strakke en overzichtelijke site welke is voorzien van diverse modules, zoals: een galerie, smoelenboek, ledenlijst, diverse formulieren, rotator (t.b.v. de logo's van de leden). De nieuwe website is voorzien van een Content Management Systeem (CMS), zodat deze eenvoudig te onderhouden is.

U kunt de site bekijken via de volgende link: www.cecege.nl

website Commerciële Club Gorredijk (CCG)

 

A4 mapje Van Wijnen

Naast het personeelsblad 'Bouwpraat' maakt Heine Dolstra Design ook wel andere producten voor Bouwbedrijf Van Wijnen. Zo ook een A4 map t.b.v. de Tasmantoren. De map is aan beide zijden voorzien van foto's en teksten.

A4 map Van Wijen tasmantoren

 

Advertentie On Tour

Voor On Tour tweewielers moest er weer een advertentie met de nieuwe actie komen. Dit keer betrof het een actie met gratis fietscomputer.

advertentie On Tour fietscomputer