woensdag, 24 aug 2016
 
 

Heine Dolstra Design maakt onderscheidende, gebruiksvriendelijke websites op basis van Joomla of WordPress CMS. De voordelen van dit open source platform, in tegenstelling tot in eigen beheer ontwikkelde CMS systemen, zijn dat er ook andere programmeurs dan die van HDD aan kunnen werken, mocht u dat willen, en dat er wereldwijd continu nieuwe toepassingen en modules voor worden ontwikkeld. Voor ingewikkelde klussen werken we op projectbasis samen met verschillende internet experts zodat u altijd verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige site tegen een zeer concurrerende prijs.

Webshops

Webshops zijn in diverse soorten en maten te maken. Zo hebt u al een eenvoudige huurwebshop vanaf € 19,– per maand maar ook leveren wij professionele webshops met alle wensbare mogelijkheden.

Mobiele websites

Websites worden steeds vaker via een mobiele telefoon of tablet bekeken. Om lange upload tijden te vermijden en uw klant of prospect snel van informatie te voorzien is een mobiele website aan te bevelen.

View the embedded image gallery online at:
http://www.hddesign.nl/diensten/webdesign#sigProGalleria9e6a69bb29

Hosting

Voor domeinnaamregistratie en hosting van uw site bent u bij Heine Dolstra Design aan het juiste adres. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden bekijken we welk type site en hostingpakket voor u het meest geschikt is. Onze hostingpakketten onderscheiden zich door kwalitatief uitstekende service en stabiliteit. Nieuw in ons aanbod zijn de hosting pakketten waarvan de server helemaal is afgestemd op onze Joomla CMS sites. Met name voor bedrijven die veel waarde hechten aan de hoogste mate van stabiliteit, continuïteit en innovatie binnen hun website, is hosting op onze Joomla server een uitkomst.

U hebt al een HDD Basic hostingpakket vanaf € 10,– per maand

Bel ons gerust voor geheel vrijblijvende informatie.


Digitale banners

Online adverteren is een zeer populair middel om prospects en klanten te bereiken. Heine Dolstra Design weet welke middelen u in kunt zetten om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van internet. Een banner bijvoorbeeld wordt vaak doorgelinkt naar de bedrijfswebsite en wordt, in tegenstelling tot een advertentie in gedrukte media, voor langere tijd geplaatst. Omdat er mogelijkheden zijn om te meten hoeveel mensen door middel van de banner op uw site terecht zijn gekomen, is de effectiviteit van uw internet-campagne uitstekend te evalueren.

 

View the embedded image gallery online at:
http://www.hddesign.nl/diensten/webdesign#sigProGalleria456ee3327a