vrijdag, 26 aug 2016
 
 

Social media spelen een steeds belangrijkere rol. Niet alleen voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven. Social media is een verzameling digitale platforms waarmee mensen met elkaar in contact staan. Middels deze platforms kunnen de 'vrienden' of 'volgers' boodschappen en media met elkaar delen. Voor bedrijven is dit dus een uitgesproken kans om relatief eenvoudig boodschappen te communiceren met een grote groep mensen (virtuele gemeenschappen).

De bekendste social media zijn: Facebook, LinkedIn, Twitter, Hyves, Google+, etc. Heine Dolstra Design helpt u met het integreren en het strategisch toepassen van deze media. Zo kunnen we samen met u een plan van aanpak maken om de doelgroep zo efficiënt mogelijk te bereiken. Naast het zo optimaal mogelijk indelen van uw accounts, bij de diverse social media, is het tevens van belang deze op een slimme manier te implementeren in uw website.

Wilt u meer informatie? bel dan (0513) 466 766 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..